Wat doet indemaak?

 

Indemaak maakt van een idee een uniek tastbaar product. Dit gaat van meubels op maat (keukens, haard-en badkamermeubelen, dressings,…), prototypes en producten, beursstanden tot volledige interieurs. De mogelijkheden zijn breed en elke vraag “tot maken” is bespreekbaar. Het uitvoeren van een speciale vormgeving of een moeilijk technisch detail vormen voor mij steeds een uitdaging.

 

Wie is indemaak

Vanuit mijn passie maak ik uw uniek meubel. Kwaliteit en functionaliteit vormen de basis tijdens het hele maakproces. Kwaliteit is voor mij: het gebruik van duurzame materialen en meubelbeslag, de geschikte technische oplossing voor elk detail, het samenwerken met goede leveranciers én een mooie vormgeving. Functionaliteit is voor mij: het beantwoorden aan de functie dat het meubel moet vervullen en een eenvoudig gebruik van het meubel.

Vanuit mijn persoonlijkheid en opleiding als productontwikkelaar werk ik oplossingsgericht. Vooraleer het maakproces start, breng ik het volledige plaatje in beeld zodat er oog is voor elk detail en de kwaliteit continu kan bewaakt worden.

Maken is mijn passie. 

WANNES DEF.jpg

Werkwijze van indemaak: van idee tot product:

Van idee naar ontwerp: ik denk met u mee

  • U weet nog niet hoe het meubel er zal uitzien? Dan bekijken we samen wat u nodig heeft. Hiervoor kan u rekenen op de ondersteuning van mijn partner die interieurarchitect is. Zij zoekt samen met u naar de essentie van wat u nodig heeft en zet dit om in een geschikt ontwerp. Hierbij heeft ze steeds aandacht voor wat er al is: het meubel zal perfect passen in uw omgeving.
  • U heeft zelf al een ontwerp van uw idee? Dan bespreken we aan de hand van een tekening de mogelijkheden voor uitvoering en stel ik u de mogelijke materialen voor.
  • U bent ontwerper en heeft al ver gevorderde uitvoeringstekeningen? Dan denk ik met u mee hoe we uw product zo kunnen maken dat het voldoet aan uw uitgangspunten. Vanuit mijn ervaring en kennis als meubelmaker en productontwikkelaar geef ik aanvullingen waar nodig.

over_ons_3.jpg

Van ontwerp naar offerte: duidelijke afspraken

Zodra u de keuzes gemaakt heeft over de materialen, de vorm en de details, maak ik een offerte op. Dit is een totaalprijs zodat u vooraleer het maken start, weet wat het u zal kosten. Ook bespreken we de richtdatum voor levering.

 

Het maakproces: een doordacht stappenplan

Het maakproces start na goedkeuring van de offerte en het betalen van een voorschot (40% van het totaalbedrag, zie betalingsvoorwaarden). De uitvoeringstekeningen worden op punt gezet en de nodige materialen besteld. Van zodra alles geleverd is, wordt u meubel gemaakt in eigen atelier. Zoveel mogelijk stappen voer ik zelf uit. Is er specifieke expertise nodig, dan zoek ik hiervoor steeds de geschikte vakman.

Tijdens het maakproces houd ik u op de hoogte van volgende stappen:

  • U krijgt een bericht wanneer de materialen zijn geleverd en de concrete leverdatum wordt meegedeeld.
  • Zodra het meubel klaar is in atelier, bespreek ik met u wanneer dit geplaatst kan worden.

 

Plaatsing: een gebruiksklaar meubel.

Ook de plaatsing gebeurt door mezelf en dit met de grootste zorg voor het meubel én voor uw omgeving. Het meubel wordt zo geplaatst dat het klaar is voor gebruik en perfect past in uw interieur.

Betalingsregeling: in drie fases

De betaling gebeurt in volgende fases:

  • Voorschot bij goedkeuring van de offerte, dit bedraagt 40% van het totaalbedrag. Hiermee worden de materialen die nodig zijn voor het maken van uw meubel aangekocht.
  • 50% van het totaalbedrag bij plaatsing.
  • 10% van het totaalbedrag bij oplevering.

 

M 3.jpg